Rekrytointi

Olemme toimineet iltapäivätoiminnan palveluntuottajana vuodesta 2002 ja tarkoituksenamme on tuottaa laadukkaita päivähoitopalveluita perheyrityksenä perheille, yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Järjestämme koululaisten iltapäivätoimintaa, jossa lapset kokevat, että heitä kuunnellaan ja arvostetaan. Lisäksi haluamme rakentaa viihtyisän, turvallisen ja toisia kunnioittava ilmapiirin, jossa lasten ja ohjaajien on hyvä olla. Ja uskomme että olemme onnistuneet tässä hyvin.

Iltapäivätoiminnan ohjaajan tai avustavan ohjaajan työ on arvokasta ja suunnitelmallista työtä jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi yhdessä tiimisi kanssa. Toiminnassamme yhdistyvät liikunnallisuus, käden taidot ja erilaiset ilmaisun muodot. Jos sinulla on jokin harrastus, tai intohimo jota haluisit vetää lapsille, me mielellämme autamme sinua mahdollistamaan sen.

Koulutuksesta alalle on hyötyä mutta se ei ole välttämätöntä. Arvostamme kokemusta lasten kanssa toimimisessa sekä reipasta ja iloista asennetta.

Toimipisteemme ovat Laurinlahden, Mainingin ja Meritorin alakouluilla Espoonlahden alueella. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet julkisilla, autolla, ja polkupyörällä.

Jos koet, että haluat liittyä tiimiimme ja sinulla on annettavaa lähetä avoin hakemus ja ansioluottelo osoitteeseen:

rekry@viikarit.fi